De samenwerking tussen Rodrigo Almeida en Stal Joppen is na vier jaar beëndigd. De ruiter zal zijn carrière voortzetten samen met Eric Berkhof bij Team Audi. 

Rodrigo Almeida: “Na vier fantastische jaren bij Stal Joppen is onze samenwerking beëindigd. Ik ben meer dan dankbaar voor alle kansen die ik in deze jaren heb gekregen. We hebben samen veel plezier en succes gehad, en momenten meegemaakt die ik nooit zal vergeten. Een grote dank  aan de stallen van Loewie Joppen, George, Albert Vd Coop, Picobello, Vd Heffinck en alle andere eigenaren van team Stal Joppen. Ik zal voor altijd dankbaar zijn naar deze familie en de tools en kansen die zij mij hebben gegeven om de eerste stappen in de grote sport te zetten. Er begint een nieuw hoofdstuk en ik kijk ernaar uit om mijn doelen en dromen in mijn carrière samen met Eric Berkhof bij Team Audi te bereiken.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz