[responsive_menu_pro]

Woensdag 26 februari is de finale van de Masters springcompetitie in manege de Schutskooi in Berlicum. Deze finale zou eigenlijk begin maart plaatsvinden maar is door omstandigheden verplaatst naar 26 februari, de dag na carnaval.

Een aantal jaren geleden heeft RV de Cowboys in Berlicum een competitie opgezet in samenwerking met Masters Diervoeders met 5 springwedstrijden verdeeld over het winterseizoen. Elke wedstrijd kan ook afzonderlijk gereden worden maar je kunt ook strijden om de mooie extra prijzen in de finale door het beste te worden van de competitie. De beste 3 resultaten tellen hiervoor mee. Voor de 1e 2e en 3e plaats van de competitie zijn er per rubriek extra prijzen. We zijn als organisatie super trots op de geweldige deelname die nog elk jaar groeit aldus Marielle de Veer, de drijvende kracht achter de Masters springcompetitie.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz