[responsive_menu_pro]

De organisatie van Outdoor Zuid-Holland maakte bekend dat op 5, 6 en 7 juni a.s. voor de 14e keer Outdoor Zuid-Holland zal plaatsvinden op het prachtige landgoed aan de Broekseweg in Strijen. Drie dagen lang springwedstrijden voor combinaties op BB t/m 1.40m niveau op de mooiste en beste grasbodem van Zuid-West Nederland. 

Tussen de springrubrieken door zijn er leuke shows en demonstraties, worden evenals voorgaande jaren speciale gasten verwacht én blijft het ook s’ avonds nog lang gezellig tijdens Strijen Rocks en het Hoekse tentfeest. Outdoor Zuid-Holland is in 2020 meer dan een bezoek waard.
Voor bedrijven zijn er aantrekkelijke arrangementen bij de wedstrijden en in het VIP paviljoen. Deelnemers kunnen vanaf nu inschrijven via de website outdoorzuidholland.eu

“We hopen dat alle springcombinaties in de klassen BB t/m 1.40m Outdoor Zuid-Holland inschrijven en deelnemen aan deze nieuwe editie van het mooiste outdoor evenement van Zuid-West Nederland” zegt Co Mast, voorzitter van Outdoor Zuid-Holland. “Natuurlijk wordt het sportieve programma ook dit jaar weer omlijst door onze gezellige en doorgaans zeer druk bezochte side events. ”

Programma op hoofdlijnen:
Vrijdag 5 juni Springen paarden:
L t/m ZZ en 1.40m – 1 parcours
Zaterdag 6 juni Springen paarden:
BB t/m ZZ, BB en B- 2 parcoursen, de andere rubrieken 1 parcours
Zondag 7 juni Springen paarden:
L t/m 1.40m, 1 parcours en een afsluitende showrubriek

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz