De twaalfjarige Johnson-zoon Dion Johnson DVB is er niet meer. Dion Johnson werd door Marlies van Baalen in de internationale Zware Tour uitgebracht. 

De ruin won als zesjarige een gouden medaille tijdens de Subli Kampioenschappen. Daarna is hij bij Marlies van Baalen onder het zadel gekomen. Samen hebben ze meerdere medailles op Nederlandse kampioenschappen gewonnen, maar ook waren ze internationaal succesvol. De ruin was een volle broer van het B-kaderpaard van Marlies van Baalen, Ben Johnson, en de recent aangewezen hengst Montgomery C.

“Lieve Dion, je bent nu een ster aan de hemel”, reageert Van Baalen. “Bijzonder was je, vanaf het eerste begin, mede vanwege jouw extreem sensibele karakter. Wat was je super getalenteerd. Het sensibele keerde zich ten goede en wat gaf jij ons als amazones een fantastisch gevoel. Je was machtig en fijngevoelig tegelijk. We hebben intens van onze samenwerking genoten! Je hebt met zoveel plezier, zoveel gewonnen. De strijd van de afgelopen dagen kon jij echter helaas niet winnen. Wat zullen we je missen, lieve Dion.”

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz