Stichting Outdoor Gelderland vermeld met trots dat volgens hen één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland gaat plaatsvinden in 2020. Ondanks alle eerdere berichtgeving organiseert de stichting zelfstanding een internationaal paardensportevenment in Arnhem dit jaar. ‘Hippisch Gelderland’ vindt plaats van 25 tot en met 28 juni.

Het hoogtepunt van Hippisch Gelderland is de Grote Prijs van Gelderland die op de zondagmiddag zal plaatsvinden. Daarnaast worden er voor de jeugdige ruiters jeugd- en bixie rubrieken georganiseerd. Om een nog breder publiek aan te trekken zullen er ook enkele internationale dressuurrubrieken aan het programma toegevoegd worden.
Volgens de organisatie zullen het gezellige dagen worden. Naast de wedstrijden zijn er vele leuke activiteiten georganiseerd worden. Ook is er een promodorp opgezet en draait er muziek in de avonden.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz