Het Brabants Kampioenschap Dressuur Paarden in de klasse M1 werd verreden in 2 ringen met 16 deelnemers waarvan de 4 hoogst geplaatste combinaties van elke ring de 2eproef mochten rijden.
De kopgroep van deze rubriek was zeer aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk ging Laila Smits met haar paard Improver Vdt met de kampioenstitel aan de haal, op de voet gevold door de nummer 2 Joyce van Opbergen met haar merrie Jenna-Verina en de bronzen medaille werd bij Lars Op ‘t Hoog met zijn paard Jameimy V omgehangen.

Neelke van Kollenburg wist zowel de eerste als de tweede proef in deze klasse overtuigend te winnen en daarom mag zij zich Brabants Kampioen Indoor 2020 noemen! Zij had de merrie Jeresa (Ferdeaux) gezadeld! De zilveren medaille ging naar de enige heer in dit gezelschap, Toby Horsting met Indyra van de Kerkhoeve die eerder op de dag al tot winnaar van zijn ring werd uitgeroepen. Een mooie derde plaats werd behaald door Hilde Smits met Geneva.

 

Foto: Foto4U

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz