Met werkgever Jos Lansink in de ring, de burgemeester van Maastricht en André Rieu werd Frank Schuttert gehuldigd als fantastische winnaar van de Grote Prijs van Maastricht. Met Queensland E (Quickfire de Ferann x Socrate de Chivre) aan het eind van de barrage met 10 van de 36 deelnemers moest Frank sneller rijden van Leopold van Asten die op dat moment met VDL Groep Miss Untouchable (Chacco-Blue x Aldatus) aan de leiding stond. Dat lukte, en voor publiek, sponsor, organisatie en Frank zelf was het de mooist denkbare climax van een spannende wedstrijd.

Derde werd Maikel van der Vleuten met Beauvile Z (Bustique x Jumpy Des Fontaines) die op 3/100 achter Leopold van Asten finishte. Op minder dan een seconde kwam Willem Greve met Zypria (Canturo x Lux Z) als vierde door. Op plaats vijf kwam Annelies Vorsselmans met Wilandro (Unistar x Ramazotti) als eerste niet-Nederlander, hoewel dat tegenwoordig ook betrekkelijk is.

Klik hier voor het resultaat

Foto Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz