Emma Bocken werd eerder in de week gehuldigd als Limburgs Talent van het Jaar en tijdens Jumping Indoor Maastricht wist ze dat met twee overwinningen en een derde plaats te bevestigen. Vandaag won ze met haar Dagma (Tangelo van de Zuuthoeve x Calvin Z) ook de finale van de Small Tour in het MECC. Op de foto heeft ze een ander paard voor de prijsuitreiking.

Op meer dan twee seconden in de barrage volgde Mel van der Kamp, de protégé van Roy Wilten, met Pandora (Perigueux x Lordanos). Een halve seconde daarna kwam Anthony Philippaerts binnen met een fout met Ziggy van de Kattevennen Z (Zilverstart R x Carthago Z). De vierde barragekandidaat, de Amerikaanse  Alexandra Crown, kwam er met een fout achteraan met Von Cim (Levisto x Carthago Z).

Klik hier voor het resultaat

Foto’s Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz