Chacco-Blue blijft aan de leiding in de nieuwste WBSFH ranking als top-springvererver. Ook Diamant de Semilly en Casall houden hun plaats in de top drie. Verdi TN is de hoogst geklasseerde KWPN-hengst. KWPN’er Jazz staat aan de leiding bij de dressuurhengsten. 

Chacco-Blue (Chambertin x Contender) staat nog steeds op de eerste plaats met 36 237 punten. Diamant de Semilly (Le Tot de Semilly x Elf III) volgt als tweede met 22 658 punten. Casall (Caretino x Lavall I) staat op de derde plaats met 17302.

De BWP-hengst Toulon (Heartbreaker x Jokinal de Bornival) klimt van de zevende naar de vierde plaats, Cornet Obolensky gaat van plaats vier naar plaats vijf.

De Quidam de Revel-zoon Verdi TN (mv.Landgraf I) is de beste KWPN hengst in de ranking. Verdi staat op de twaalfde plaats en komt vanaf plaats 15. Kannan (Voltaire x Nimmerdor) was vorig jaar de beste KWPN-hengst op plek zeven maar hij zakt nu naar de 16e plaats.

Bij de dressuurhengsten neemt Jazz de fakkel over van De Niro, Johnson en Sandro Hit volgen als tweede en derde. Beste eventingvererver is Contendro I, hij wordt gevolgd door Grafenstolz en Jaguar Mail.

Klik hier voor alle rankings.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz