High Hopes SFN wordt niet langer gereden door Nederlands beste talent Kevin Jochems. Het Springpaardenfonds heeft zonder echte argumenten besloten het paard te laten rijden door Frank Schuttert vanuit de stal van Jos Lansink. 

Onduidelijkheid over het niveau waarop Kevin Jochems kan blijven springen is het argument, zonder kennis van de plannen van de nieuwe stal Black Horses of van Kevin zelf. Dat erbij gezegd wordt dat er een paard in de toekomst bij Kevin wordt gestald als de ‘selecteurs’ vinden dat dat bij Kevin past, is helemaal een verkeerde opmerking. Dat suggereert dat High Hopes helemaal niet bij Kevin stond omdat dat zo’n goede combinatie vormde. Als er nou gezegd was dat Kevin’s voormalige werkgever Leon Thijssen uit de Limburgse scene mede-eigenaar is, dan is dat een argument dat te snappen is, hoewel van de betrokken mensen zou mogen worden verwacht dat ze op een hoger niveau dan dat soort omstandigheden kunnen denken. De stap van het fonds zal het vertrouwen bij de ruiters in elk geval niet vergroten.

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz