Henk Frederiks heeft op de eerste wedstrijd van de GMB Jonge Springpaardencompetitie in IJsselmuiden  goede zaken gedaan. In de rubriek voor zes-en zevenjarigen won hij als eerste starter met Harm B (v. Eldorado vd Zeshoek). Frank Buitenhuis werd tweede met Ivory (v. Nabab de Reve). Henk Frederiks pakte ook de derde plaats met onder het zadel Impian D (v. Bubalu VDL).

Bij de vijfjarige paarden hield Ties Rothstegge de concurrentie achter zich met Joey A v. (Numero Uno). Hij was ruim sneller dan Judith Vetker met Joyweis WV (v. Elvis ter Putte). Bas van den Burg werd derde met Jagossi (v. Dakar).

Rielke Roeland won met de vierjarige Kweasy Easy (v. Arezzo VDL),. Soraya Nijssen volgde op de tweede plek met onder het zadel Kansas USA (v. F-One USA) voor Renske Geertman met Kybalia SMH (v. Baltic VDL).

Alle resultaten zijn te ergens op startlijsten in verschillende categorieën te vinden

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz