Het Nederlandse ponyteam is vandaag tweede geworden in de CSIOP FEI Nations Cup van het Zwitserse Chevenez in de accommodatie van Edwin Smits. Fleur Holleman was bij de Nederlandse met twee foutloze omlopen met Bora Bora de uitblinker. De overwinning was voor Ierland. Duitsland werd derde. 

De Ieren wonnen met 4 strafpunten. Conor McLauglin met Wildwood Silver en Alex Finney met Still Got Me legden een dubbel foutloze ronde af. In de eerste ronde bleven ook Orla Duffy en Ella Quigley op 0 strafpunten.

Het Nederlandse team bestond uit Joyce Wolters, Yannick Janssen van Grunsven, Logan Fiechter en Fleur Holleman. Wolters kreeg met Karl van Orchid’s (v. Kanshebber) een strafpuntje voor tijd in de eerste ronde, in de tweede bleef het duo foutloos. Van Grunsven en Fantasia (v. For Kids) legde op zijn beurt de eerste ronde foutloos af, maar kreeg 9 strafpunten in de tweede ronde. Fiechter stuurde Minerva for Play (v. For Next) naar 1 en 5 strafpunten, Fleur Holleman bleef met Bora Bora (v. Kantjes Ronaldo) dubbel foutloos.

De Duitsers pakten de derde plaats. Van hen kon enkel Eva Kunkel met Magic’s Boy ST (Magic Cornflakes) foutloos blijven.

Klik hier voor alle resultaten.

Foto Outdoor Wierden Wendy Scholten

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz