Voor het tweede jaar op rij heeft het KWPN  de WBFSH ranking springen afgesloten op de eerste plaats. Het KWPN dankt die plaats aan de prestaties van Explosion W (Ben Maher, foto), Dana Blue (Maikel van der Vleuten), Creedance (Kent Farrington), Dublin (Laura Renwick), GC Chopin’s Bushi (Dennis Lynch) en Darry Lou (Beezie Madden). Explosion W voert de wereldranglijst aan, wat betekent dat Willy Wijnen uit Berlicum als fokker gehuldigd gaat worden in Lyon.

Westfalen volgt op de tweede plaats met als belangrijkste ambassadeur Toveks Mary Lou. Daniel Deusser’s Tobago Z levert het Zangersheide stamboek de derde plek op. Het BWP stamboek eindigt op de vierde plek met H&M Indiana als beste vertegenwoordiger. Het AES staat op de lijst van 51 stamboeken op de 9e plaats met Lizziemary als hoost geklasseerde. Het NRPS staat op de 29e plaats.

Volledige ranking

foto Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz