Een geweldige collectie eventingpaarden staat online in de wereldberoemde ET Auction. Via et-auction.com kan vanaf 24 oktober geboden worden op top-geselecteerde embryo’s, veulens en jonge paarden voor de eventingsport. De eigenaresse van de Volbloedhengst Volfonic, Conny van Heeckeren, heeft een gratis dekking ter beschikking gesteld om het initiatief te ondersteunen.

Zondag 6 oktober is bekendgemaakt dat de dekking van de hengst Nearly Perfect de la Brasserie gewonnen is door Maaike Boomkamp. Maar de organisatie van de veiling heeft met de dekking van Volfonic XX nóg een gratis dekking in petto!

Meld je aan voor de nieuwsbrief of like de Facebook-pagina’s en maak kans op een gratis dekking van de schitterende Volbloedhengst Volfonic. Een hengst die zelf de Derby won, beeldschoon is, een echte veredelaar, die een stokmaat heeft van 1m67, PROK is goedgekeurd, als hengst goedgekeurd bij het AES, en met een uitzonderlijk goed karakter.

Dus:
1. Meld je aan voor de nieuwsbrief op www.et-auction.com
2. Like de pagina van Dutch Eventing Stables
3. Like de pagina van Nieuws.horse
4. En deel dit bericht op je eigen tijdlijn
Je kunt de dekking ook voor iemand anders winnen: tag die persoon dan in het bericht.
De winnaar wordt op zondag 13 oktober bekend gemaakt.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz