De finalisten van de nieuwe Roelofsen Horse Trucks Competitie voor de subtop zijn bekend na tien selectiewedstrijden. De beste drie resultaten bepaalden het klassement. In de finale volgende maand tijdens CSI Zwolle wordt een kür op muziek verreden.
In het ZZ-Zwaar was Jennifer Sekreve met de hengst Hitmaker (v. Wynton) de beste in drie selectiewedstrijden.  Ook Corinda Luttjeboer heeft zich geplaatst voor de finale: met Endyrava DC (v. Lord Leatherdale) won ze twee keer en werd ze een keer tweede.  Roger Schulkens is met Sandor Z  (v. Sandreo) de derde combinatie die zich kan opmaken voor de finale in Zwolle. Reserves zijn Jeroen Hamelink met Highlight D (v. Voice) en Leonie Nijskens met First Confetti (v. Andretti).

In de Lichte Tour wonnen zowel Vai Bruntink en Carlijn Huberts elk twee keer en werden ze elk ook een keer tweede. Bruntink selecteerde zich met de hengst Cum Laude (v. Apache), Huberts met de hengst Cupido (v. Daddy Cool). Olga Boucher plaatste zich met Houdini la Haya (v. Krack C), met zeven jaar het jongste paard in deze finale.  Justine Mudde met Easy Rider (v. Sorento) en Jennifer Sekreve met Ferrero (v. Rhodium) zijn de reserves.

Jean-Rene Luijmes won met Aswin (v. Sandreo) drie competitiewedstrijden in de Grand Prix, Saskia Maertens met Legend of Loxley (v. Lord Loxley) en Margot Timmermans met Catch Me (v. Dreamcatcher)  starten met hem in de finale. Rienke van de Ven-Veeneman met Cristal’s Il Divo (v. Gribaldi) en Melanie Mouthaan met Varnoldi (v. Stravinsky) zijn de reserves.

Eindstand ZZ-Zwaar

Eindstand Lichte Tour

Eindstand Grand Prix

Foto Carlijn Huberts met Cupido: Ingrid Truijens, klik hier voor meer informatie.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz