Renee Meijer was de gelukkige die in de winactie van Nieuws.horse een springles won van Joan Laarakkers-Scharffenberger. Gisteren was het zover.

Sandra Daniels, de moeder van Renee, had haar dochter aangemeld: “Het was best wel een tripje met de vrachtwagen naar Ottersum maar wat was het leuk! Het was jammer dat het begon te regenen maar er stond ook een parcours in de binnenbak en toen zijn we daar verder gegaan. Joan is meer dan een uur echt heel intensief met Renee bezig geweest, fantastisch. En dan op een heel rustige, beschaafde manier. Joan gaf ook aan dat ze met dit paard, dat we van Koen Leemans mee mochten nemen, echt iets kon in de les. En toen ze hoorde dat Renee nog een stageplek zoekt, bood ze die spontaan aan, met gebruikmaking van het appartement. We gaan vragen of Renee af en toe bij haar terecht kan, dat zou super zijn.”

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz