Pia-Louise Aufrecht won vandaag tijdens Jumping Twente in Geesteren het ZZ met Daria Z (v. Diamant de Semilly). De echtgenote van Gert-Jan Bruggink werd ook nog eens tweede in het Z met Giolita (v. C-Ingmar). Jumping Twente kende 318 deelnemers.

De organisatie was erg tevreden over de goede geslaagde dag op het terrein van CSI Twente. Mooi volle rubrieken waarbij er volop gelegenheid was om hors concours te starten of een tweede rondje te rijden door de deelnemers die maar liefst 14 nationaliteiten vertegenwoordigden.. Bijzonder was dat de wedstrijd realtime te volgen was via Nieuws.horse LIVE, het TV-kanaal van Nieuws.horse. Bekijk hier de beelden.

Loïs Wildschut won de klasse B-L met Bliss

Femke Meenhuis was de beste in de klasse D-M met Sun

Bekijk de uitslagen hier

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz