Henk van de Pol, tegenwoordig weer de uitbater van de Eindhovense manege, won vanmiddag aan de Karpendonkse Plas de hoofdrubriek. In de barrage van de Rabobank Prijs met 7 van de 50 deelnemers was hij met afstand de snelste met zijn vertrouwde prijsvechter Looyman Z (Numero Uno x Wellington).

Eric van der Vleuten reed met Djoost Again (Cantos x Joost) naar de tweede plaats op 2,5 seconde, de Ier Darragh Kenny kwam er met Classic Dream (Colestus x Inster Graditz) op 3,5 seconde achteraan op de derde plaats. Leopold van Asten werd vierde met VDL Groep Falco, Emile Tacken vijfde met Cas (Viento Uno W x Andiamo). Na Alberto Zorzi voor Italië met Ulane de Coquerie (l’Arc de Triomphe x Quine de Coquerie) werd Kim Emmen met Teavanta II C Z (Treasure x Ahorn) zevende.

Klik hier voor het resultaat

Foto Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz