Nieuws.horse gaat ook TV verzorgen onder de naam Nieuws.horse lIVE! En jouw vereniging of wedstrijd maakt kans om een gratis volledig publiciteitspakket te winnen. Outdoor- en indoor evenementen kunnen meedoen, van alle niveaus.

Maak kans op:
– een dag TV-uitzending van Nieuws.horse lIVE
– een voorbeschouwend verhaal in Nieuws.horse
– een banner op Nieuws.horse tot en met het evenement
– èn een verslag van de dag dat Nieuws.horse LIVE uitgezonden heeft!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Heel simpel!

Ga naar de Facebook-pagina van Nieuws.horse (Klik hier voor de Facebook-pagina)
– deel het bericht op de Facebook-pagina van je vereniging of organisatie
– èn like Nieuws.horse

Het winnende evenement wordt na loting bekendgemaakt op vrijdagavond 14 juni!

Nieuws.horse LIVE is nieuw. Je kunt de beelden zonder abonnement bekijken. Je kunt ze in het archief een jaar lang terugkijken. Als organisatie kun je de beelden van een rit verkopen of aanbieden, ruiters kunnen ze later ook opvragen. Als organisatie kun je de logo’s van sponsors ook in beeld brengen zolang als je wilt. Neem voor meer informatie over Nieuws.horse LIVE contact op via info@nieuws.horse.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz