In het zadel van de dertienjarige Davis Z (Darius) heeft Boy-Adrian van Gelderen Medium Tour Finale 1m40/1m45 van Jumping Schröder gewonnen.  De Nederlandse Belg klopte een rij Nederlanders, van wie Maikel van der Vleuten het dichtst in zijn buurt kwam.

Van der Vleuten stuurde zijn Holsteiner-merrie Canisha (v. Cancara) voor eigenaar Erik Vinken naar de tweede plaats. Kevin Jochems werd derde met de KWPN’er Famous H (Diarado x Quaimodo Z). Hendrik-Jan Schuttert stuurde Balboa HS (Tygo x Furore) foutloos naar de vierde plaats, Hessel Hoekstra volgde met Mithney Z (Marome x Numero Uno) op plaats vijf. Gerco Schröder werd zesde met Glock’s Dobelensky (Cornet Obolensky x Lux), Robin Bril tiende met Dizzy Lizzy (Tangelo vd Zuuthoeve x Phin Phin).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz