Britt Dekker komt voor een ‘meet and greet’ naar de Oud-Beijerlandse Dressuurdagen. Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni starten bij Hippisch Centrum “De Hoeksche Waard “ rond de 600 dressuurcombinaties.

Met heel veel plezier en trots organiseren we als ruitervereniging ook dit jaar weer (inmiddels voor de 32 keer !!) de ‘Oud-Beijerlandse Dressuurdagen’.  Normaliter was dit een daverend weekend voor en met dressuurpony’s en – paarden. Mede door het enthousiasme van vorig jaar, toen we voor de eerste keer een 4-daags evenement organiseerde, gaan we ook dit jaar weer een 4-daags dressuurdagen op touw zetten.  Vele ruiters (jong en oud), zo rond de 600, zullen kunsten laten zien.  Op zaterdagavond wordt traditioneel de Kür op muziek gereden.

Daarnaast zijn we er trots op, dat dit jaar op de zaterdag Britt Dekker, bekend van televisie maar zelf ook een uitstekend ruiter, ons komt steunen met haar aanwezigheid inclusief een ” meet and greet ” .

Ook dit jaar wordt dit alles weer mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsors die wij hiervoor zeer dankbaar zijn !!

Waar ? Hippisch Centrum “De Hoeksche Waard “Randweg 31, 3263 RA Oud-Beijerland.

Wanneer ? donderdag 30 mei 2019 t/m zondag 2 juni 2019

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz