Leopold van Asten is vanmiddag na 2003 en 2015 voor de derde keer Nederlands Kampioen springen geworden. Samen met VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco Blue) stond hij alleen een tijdfout toe in de laatste omloop waarmee hij de titel op zijn naam schreef.

Zilveren Kevin Jochems zat er vlak bij met Cristello H (v. Numero Uno): hij moest twee tijdfouten incasseren waardoor zijn totaal over drie dagen op 3.42 strafpunten kwam. Jeroen Dubbeldam won brons met in elke manche van vandaag met Roelofsen Horsetrucks Eldorado (v. Diarado) een respectievelijk twee  tijdfouten met een totaal van 4.23.

Frank Schuttert en Lyonel (v. Little Joe) werden vierde, gevolgd door een vijfde plaats van Gerben Morsink en Navarone Z (v. Nabab de Reve).

Resultaten

Wim van de Leegte van sponsor VDL Groep feliciteert Leopold van Asten

Foto’s Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz