Het moet allemaal nog gebeuren maar Elize van de Mheen staat er na haar derde plaats van gisteren en haar overwinning van vandaag in Mierlo wel heel sterk voor in het juniorenkampioenschap. Met de Verdi-zoon Ferdinand presteerde ze ook vandaag heel sterk met een flinke afstand naar de rest van het veld na de tabel A direct op tijd-proef over 1m40.

Tweede werd vandaag Philippe Houtackers met Concano (v. Come On) op ruim twee seconden, derde werd Elike Morsink met Dakina II (v. Indoctro). Mel Thijssen werd vierde met Go Go Jumbo (v. Mylord Carthago). Marie Sandell met Naughty (c. Concert) en Babs Kerkhoffs met Evita van Spieringen (v. Eros Platiere) moesten met een tijdfout genoegen nemen met de vijfde en zesde plaats.

Klik hier voor het resultaat

Foto Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz