De Vereniging Eigen Paard groeit. Niet alleen in het aantal leden met enkele per week, ook in het aantal activiteiten en samenwerkingen.

“Steeds meer mensen gebruik onze aankoopbegeleiding en maken gebruik van de mogelijkheid om antwoorden van een jurist te krijgen,” vertelt directeur Ilse Jespers enthousiast. “Misschien is mijn enthousiasme ook wel ingegeven door de groei van activiteiten in het voorjaar, als toch meer mensen op zoek zijn naar een paard. En wat ook opvalt is dat leden langer dan voorheen lid bijven, blijkbaar is ons aanbod interessant genoeg!”

“We blijven namelijk als Vereniging Eigen Paard zoeken naar goede toevoegingen voor onze leden. Pas geleden hebben we een samenwerking afgesloten met ehorses.nl, waardoor mensen die zich via ehorses.nl oriënteren op de aankoop van een paard, bij ons met een flinke korting aankoopbegeleiding kunnen krijgen. De eerste mensen hebben daar nu gebruik van gemaakt. En nu gaan we ook samenwerken met De Paardendrogist, dat al heel veel jaren als trouwe leverancier bekend staat. Leden van de Vereniging Eigen Paard krijgen maar liefst 15% korting op hun assortiment!”

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz