Marten Luiten won in Nieuw en Sint-Joosland tijdens CDI Zeeland de proef voor Junioren, Esmee Donkers deed hetzelfde bij de Young Riders.

Marten Luiten won de CDIJ-proef met Fynona met een totale score van 77,083%. De Deense ruiter Anders Uve Sjobeck Hoeck reed met Blue Hors Zwobber naar een score van 75,208%, wat de tweede plaats betekende. De Belgische Amber Van den Steen werd met Fame derde met 74,583%.

Bij de Young Riders won Esmee Donkers met Chaina. Zij behaalden 74,042%, een kleine 0,2% beter dan landgenote Kimberly Pap en Vloet Victory. Diana van de Bovenkamp en Evita Ronia zorgden ook voor een Nederlandse derde plaats terwijl Celine Rorbaek Silfen met Romio Hoejris vijfde werd voor Denemarken. De Belgische Suraya Hendrikx reed met Dear Friend nog net naar de vierde plaats.

Klik hier voor alle resultaten.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz