Van de 21 deelnemers die in Arena 1 bij De Kroo met hun pony aan de start kwamen, won Micky Schelstraete zojuist met Elin’s Noncisdador (72.81%). Jurylid Janine van Twist puntte haar zo overtuigend op de eerste plaats dat de lagere klasseringen van de andere juryleden daar niet tegenop konden. Derde werd Isabelle Jochems die met Waddenhoek’s Merlin naar een heel mooie 71,143%  reed ondanks de 9e plaats van Van Twist.

In de andere groep won Floor van der Kuijl met Champ of Daily de landenproef met 71.095%. Met Castenrayseweg’s Dreamboy werd ze ook nog eens de vijfde in een score van 70.286%. Evi van Rooij reed met King Stayershof’s Jango exact hetzelfde percentage bij elkaar: 71.095% en werd tweede. Het Nederlandse succes werd compleet gemaakt door Morgan Walraven die met Devill’s Kiss Naoni naar 70,619% reed.

Klik hier oor het resultaat van groep één.
Klik hier voor het resultaat van groep twee.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz