McLain Ward heeft met HH Azur (v. Thunder van de Zuuthoeve) de laatste dikke proef van het Winter Equestrian Festival van dit jaar gewonnen, de met 500.000 dollar gedoteerde Rolex Grand Prix. Kent Farrington werd tweede met Gazelle (v. Kashmir van het Schuttershof), derde werd Lucy Deslauriers met Hester (v. Wandor van de Mispelaere). Daarmee waren het de Belgisch gefokte paarden die de top domineerden.  Van de 40 combinaties aan de start kwalificeerden zich acht zich voor de barrage.  

HH Azur is nog maar recent terug in de sport. “Een kleine blessure hield haar even uit de sport, ik ben echt blij dat ze terug meedraait op het hoogste niveau,” zei McLain. “Deze merrie blijft één van de beste springpaarden ter wereld. Na een periode van vier punters staan we er eindelijk terug goed voor.”

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz