In Kronenberg won Wiljan Laarakkers met de 16-jarige Duchesse de Pomme  (Lambada van Berkenbroeck x Jus de Pomme) vandaag de CSI 1* Grand Prix kwalificatie. Met de eerste drie binnen een seconde werd het een spannende strijd waarin Alma Ranebo met de 10-jarige Eager-Blue (v. VDL Zirocco Blue) voor Zweden tweede werd. Emile Tacken werd derde met Another Lady (v. Padinus). Lars Kersten werd vijfde met Giwana (Baltic VDL x Indoctro), Niels Tacken zesde met Goodluck. 

Ook de jonge paarden kwamen deze ochtend aan de start. Bij de zevenjarigen hield Oda Charlotte Lyngvaer de concurrentie achter zich met de Namelus R-dochter Hurby, net voor Bertram Allen met Harmonie L (v. Dutch Design).  Felix Koller werd derde met Ellavda PS (Eldorado vd Zeshoek).

Bij de vijf- en zesjarigen werd Wiljan Laarakkers tweede met de 5-jarige Energie de Riverland (Qlassic Bois Margot x Le Tot de Semilly).  De Ier Eoin Gallagher won de proef met Ibesi Cooper (v. Zambesi), Tim Hoster werd derde met Incredible Blue V (Chacco Blue x Heartbreaker).

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz