In De Molenheide in Schijndel zijn de voorbereidingen voor de dressuurpaarden-editie van de European Sport Horse Auction begonnen. De veiling vindt plaats op zondag 31 maart vanaf 14.00 uur. Vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur vindt de AES Hengstenkeuring plaats, maandagavond 1 april wordt in Schijndel de hengstenshow gehouden.

Donderdag en vrijdag bestaat van 12.00 tot 17.00 uur de mogelijkheid om de paarden te proberen. Vrijdagavond vanaf 18.30 uur worden de 45 dressuurpaarden gepresenteerd in catalogusvolgorde met daarna de mogelijkheid om de paarden te proberen. Op zaterdag is er van 12.00 tot 18.00 uur opnieuw die mogelijkheid. Op zondag zijn de stallen geopend voor bezichtiging vanaf 12.00 uur. Dierenarts Maarten Aarts is dan aanwezig voor en toelichting op de keuringsrapporten en de röntgenfoto’s.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz