Na Indoor Brabant is er een nieuw klassement opgemaakt van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy en daarmee zijn de finalisten van de competitie bekend. De beste zes combinaties na de vier selectie- en twee kwalificatiewedstrijden hebben zich geplaatst voor de finale op 20 juni bij Manege De Prinsenstad in Delft.

Tijdens deze finale beginnen alle deelnemers weer met een schone lei, de punten behaald in de competitiewedstrijden tellen dus niet mee. In de finale rijden alle combinaties een Kür en er wordt één klassement opgemaakt, alle grades worden in handicap verreden. Degene met het hoogste percentage wordt winnaar van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy 2019.

Sanne Voets behaalde in de competitiewedstrijden de meeste punten. Opvallend is ook de mooie klassering van de pas 20-jarige Maud de Reu. Deze amazone is nog maar relatief kort actief is in de Para Dressuur, maar heeft al zeer sterk heeft gepresteerd. Zo goed zelfs dat ze door bondscoach Joyce Heuitink is geselecteerd voor het KNHS Talententeam.

Geplaatst voor de finale op 20 juni in Delft zijn:

Sanne Voets (Berghem) – Demantur RS2 N.O.P.
Maud de Reu (Zwolle) – Webron
Demi Vermeulen (Zevenaar) – Wannabe
Glasten Krapels (Ingen) – Wisconti
Neel Schakel – van Klei (Bathmen) – Edison S.
Demi Haerkens (Helmond) – Dude

Kijk hier voor meer informatie en de volledige bepalingen van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz