De Nederlandse ruiters hebben vandaag in het Spaanse  Oliva goed gepresteerd. Daan van Geel won een rubriek en Dennis van den Brink werd derde.

Daan van Geel won de 1m30-rubriek met de KWPN-merrie Girl Scout (Quasimodo van de Molendreef x Corland). Hij bleef een rijtje Britten ruimschoots voor: Tony French werd met Arkol (v. Argentinus) tweede, zijn landgenote Christina Gachoud stuurde Charity 33 (v. Cayetano L) naar de derde plaats. Paris Morssinkhof werd 13e met Bayamo (v. Balou du Rouet) die ze foutloos rondstuurde.

Zesjarigen 1m30
In de andere ring werd Dennis van den Brink in een rubriek voor 6-jarige paarden goed derde met Ivar (v. Harley). De Ierse Jenny Rankink won met Castle OJ (v. Sligo Candy Boy), tweede werd de Sloveen Pato Muente met Filia von Lauzi (v. Cascadello).

Zilver – 1m40
Melvin Greveling werd in het 1m40 zesde met de KWPN-er Goldstar (v. Ukato). De Duitser Jörg Oppermann won met Corelie (v. Chacco-Blue). De Noorse Ingrid Gjelsten werd tweede met de merrie Jovinal (v. Jokinal de Bornival).

Resultaten

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz