Marijke de Geus zoekt via Facebook een tijdelijke ruiter voor haar Grand Prix paard MDG Equestrian’s Connecticut (v. Johnson). Het herstel van haar ongeluk lijkt langer te duren dan gehoopt .

“Wie kan me helpen? Omdat ik voorlopig nog een stuk rustiger aan moet doen dan ik gehoopt had ben ik op zoek naar iemand die het leuk vindt om Co een tijdje van me over te nemen. Co is een 12 jarige ruin van 1.72m die zware tour geklasseerd is.  Het is een super fijn leerpaard maar wel scherp en niet geschikt voor een onzekere ruiter. Ik zit te denken aan iemand die ik blij zou kunnen maken met de mogelijkheid om zich te klasseren op een hoger niveau of bijvoorbeeld iemand die een paard nodig heeft voor de ORUN.”

“Ik realiseer me heel goed dat ik op zoek ben naar een speld in een hooiberg maar wie weet lukt het.
Het zou gaan om een periode van 6 tot 12 weken waarbij een langere periode bespreekbaar is als er een langere termijn doel is. Hij gaat uitsluitend naar iemand waar ik een goed gevoel bij heb en die goede referenties heeft. Ik ben niet op zoek naar een trainingsstal maar echt een persoon die ermee geholpen zou kunnen zijn om een periode een ervaren paard ter beschikking te krijgen.”

Facebook pagina

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz