De Egyptische springruiter Nayel Nassar heeft in het Amerikaanse Ocala de HITS Million Grand Prix. Dat leverde hem met zijn dertienjarige Westfaalse ruin Lucifer V, een zoon van Lord Pezi, een bedrag van 350.000 dollar op. Vorige week werd hij in de Milion GP tweede. De KWPN-gefokte Larino-nakomeling With Wings werd vijfde met Karen Polle.

De tweede prijs, 200 000 dollar, ging nu naar de Ier Paul O’Shea met Imerald van ’t Voorhof. Deze BWP’er bleef voor op Important de Muze en Darragh Kenny op de derde plaats. Oaks Milky Way (v. Clearway) sprong onder Hillary Scott naar de vierde plaats, KWPN’er With Wings (Larino x Ronald x Apple King, gefokt door Gerald Arts uit het Limburgse Ysselsteyn) werd vijfde onder Karen Polle voor Japan.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz