Eric van der Vleuten had met Wunschkind een springfout teveel om de top te halen van de Grand Prix in het Zuid-Spaanse Vejer de la Frontera. Op de 8e plaats moest hij toekijken hoe de proef gedomineerd werd door drie Ieren op de plaatsen 1, 2 en 3. Peter Moloney won de proef met de Holsteinse merrie Ornellaia (Fo Pleasure x Calato), tweede werd Anthony Condon met de AES-hengst Aristio (Arko III x Voltaire), derde Susan Fitzpatrick met de 9-jarige KWPN’er Fellow Castlefield (Je t’Aime Flamenco x Twister).

Eric van der Vleuten was een van de 11 deelnemers die zich in het veld van 50 starters plaatsten voor de barrage van de Longines Grand Prix over 1m55. Henk van de Pol met Looyman en Vincent Voorn met Explosion liepen in het basisparcours tegen een springfout aan.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz