Daan van Geel wint zojuist de Grote Prijs in Oliva met de 11-jarige Djam (Canturano x Carthago Z). Als laatste starter in de barrage was hij ruim anderhalve seconde sneller van de Ier Clem McMahon met Pacifico, de Iers gefokte Pacino x Aldatus Z. De Fransman Frederic Bouvard werd derde met Hugh Grant de muze (Shindler de Muze x Jalisco B).

Remco Been was foutloos met Holland van de Bisschop (Heartbreaker x Libero) maar in de barrage ging het helemaal fout met 35 fouten, waaronder een flink aantal voor overschrijding van de toegestane tijd. Dennis van de Brink moest de barrage vanaf de tribune bekijken vanwege een zure tijdfout in de eerste ronde met Frasier (Carambole x Padinus).

De Grote Prijs van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva kende een barrage met 15 deelnemers van de 52 starters over het 1m45-parcours.

https://online.equipe.com/nl/class_sections/388132

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz