Joris van den Oetelaar is woensdag met meer dan 7300 voorkeurstemmen gekozen in Provinciale Staten van Noord-Brabant.  De ondernemer uit Schijndel stond op plaats 3 van de lijst Forum voor Democratie. De partij heeft nu in Noord-Brabant 9 zetels.

Van den Oetelaar (35) is directeur van het Anglo European Studbook, daarnaast runt hij het evenementencomplex De Molenheide, waar onder andere de Brabantse kampioenschappen gehouden zijn.

Sinds de oprichting is Joris van den Oetelaar lid van Forum voor Democratie: “Ik ben al heel lang politiek betrokken en ik heb het gevoel dat de problemen die ten tijde van Fortuyn zijn gesignaleerd, nooit zijn opgelost. Daar is vooral het klimaat als belangrijk item bijgekomen. Ik heb het vertrouwen dat Forum het wel gaat lukken.”

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz