Vereniging Eigen Paard en ehorses.nl hebben een nieuw element in de samenwerking toegevoegd: korting op de aankoopbegeleiding. Mensen die overwegen een paard aan te schaffen via ehorses, vinden daar aan de rechterkant een menu met de knop ‘Aankoopadvies’. Die leidt naar de site van de Vereniging Eigen Paard die verschillende mogelijkheden biedt voor advies door onafhankelijke deskundigen. 

ehorses.nl is de Nederlandse tak van het Duitse internetbedrijf ehorses. ehorses heeft het voordeel van een groot internationaal publiek, vooral omdat er meer dan 13.000 paarden op staan, en steeds meer in de hogere prijsklassen. Bij ehorses in de buurt van Osnabrück werken 15 mensen, die steeds meer de wereld als klant hebben. ‘Iemand uit het Midden-Oosten of Amerika maakt het niet uit of een paard in Duitsland, België of Nederland staat. En voor de lokale markten van goedkopere paarden is het ook interessant om over de grens te shoppen,’ zegt directeur Lena Büker.

in Duitsland hebben paardenhandelaren of mensen die meer dan twee keer per jaar een paard verkopen, een professioneel abonnement. In Nederland wordt het abonnement nog steeds tegen een iets lagere prijs aangeboden. Kijk voor meer info op ehorses.nl.

Bij Vereniging Eigen Paard kunnen mensen terecht met al hun vragen over paarden, zoals over het kopen van een paard, verzorgingstips of juridische vraagstukken. De Vereniging maakt er via onafhankelijke deskundigen werk van om leden en niet-leden van een goed advies te voorzien . Daarnaast krijgen leden op verschillende producten en diensten korting en ontvangen ze bij aanmelding een leuk welkomstcadeau. Klik voor meer informatie op deze link.

Foto: Ilse Jespers,  amazone Roos van Kleef en vader Maurice van Kleef met hun paard, gekocht via Horse Dating

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz