Op 4 mei tijdens Jumping Oss 2019 worden alle pony rubrieken live uitgezonden via nieuws.horse TV. De wedstrijden tellen mee als selectie wedstrijd voor de kring Noord-Oost Brabant. Inschrijving is vrij voor alle deelnemers, ook van buiten deze kring.
Meestal worden alleen springwedstrijden van belangrijke evenementen of fors gesponsorde kampioenschappen live gestreamd via diverse kanalen. CSN media, HorseChannel.nl en Nieuws.horse gaan ook kleinere wedstrijden uitzenden. Familie, vrienden en de rest van de wereld krijgen zo de kans de wedstrijden te volgen. De uitzendingen zijn gratis te bekijken en na afloop terug te kijken op YouTube.
De beelden zijn te zien via nieuws.horse, YouTube en deels via Facebook.

Jouw wedstrijd ook op nieuws.horse?
Organiseer je een springwedstrijd en wil je een groot publiek bereiken, neem dan contact op via info@csnmedia.nl om de mogelijkheden te bekijken om jouw wedstrijd via nieuws.horse live te streamen.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz