De grote Brabanthal is sinds jaar en dag op zondagochtend tijdens indoor Brabant gereserveerd voor de Brabantse ponyruiters, aangemoedigd door grote aantallen fans. Vandaag deden 32 combinaties mee in de gecombineerde klasse M, Z en ZZ voor D- en E-pony’s, waarvan er 14 zich plaatsten voor de barrage. Het ging er weer spannend aan toe in de rubriek gesponsord door Team Piet Raijmakers, waarbij de wil om te winnen niet altijd omgezet kon worden in een foutloos parcours.

Winnares werd Geertje van Aarle uit Dinther met haar Z-pony Kaspar van Orchid’s (v. Kanshebber). Vlak daarachter werd Iris van de Ven met de M-pony Olijfje van de Leliaard (v. Dexter Leam Pondi) tweede, en het verschil met nummer was ook minimaal, dat werd Elise Duiker met de M-pony Coppindell King.

Klik hier voor het resultaat

foto Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz