Op het scheiden van de markt pakte Daniel Deusser een hoofdprijsje mee in de Brabanthallen. Met Kiana van het Herdershof (Toulon x Lys de Darmen) was hij de snelste in een 1m45 op tijd met een joker. Gezien het grote aantal ruiters dat het volledige aantal punten had, bleek dat geen probleem. Tweede werd Peder Fredricson met H&M Kirlo van de Bosrand (Cardento I x Utrillo van de Heffinck), derde Steve Guerdat met Ulysse des Forets (Col Canto x Le Tot de Semilly). Het was een compleet internationale uitslag met vooral Belgische paarden, de Ier Bertram Allen op vier met Izzy by Picobello (Cicero Z x Capriano) en de Italiaan Emanuele Gaudiano op vijf met Kingston van het Eikenhof (Epleaser van T Heike x Alexis Z). Die is dan weer van Kees van den Oetelaar, zodat er toch een Nederlands tintje te bekennen was.

Klik hier voor het resultaat

Foto Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz