Daniel Bachmann Andersen heeft zojuist in de Grand Prix kür op muziek in  de Brabanthallen Isabell Werth ruim verslagen. Met Blue Hors Don Olymbrio, de Jazz x Ferro die gefokt werd door Jan Lamers, was hij als laatste starter met 84.195% maar liefst 3,5% beter dan Werth met Don Johnson.

Lang stond Adelinde Cornelissen met haar Zephyr (Jazz x Farmer) met een score van 76.385% aan de leiding maar toen moest het geweld nog komen. Ze werd uiteindelijk zesde. Isabell Werth leek met haar 18-jarige Don Johnson (Don Frederico x Warkant), de proef met 80.695% te gaan winnen, hoewel Hans Peter Minderhoud met de 15-jarige Zanardi (79.950%) en Edward Gal met de 17-jarige Voice  (79.605%) aardig in de buurt kwamen. Desperado kwam met Emmelie Scholtens via 77.445% tot een mooie vijfde plaats met Desperado (Vivaldi x Havidoff).

Klik hier voor het resultaat

foto Elianne Castelijns

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz