Voor een compleet buitenlandse jury won Charlote Fry vanochtend overtuigend de Grand Prix kür in de Brabanthallen. Met Everdale (Lord Leatherdale x Negro) scoorde de amazone van Van Olst 76.075%.

Jeanine Nieuwenhuis was bij het Duitse jurylid de beste maar moest bij de anderen toch zoveel toegeven met haar TC Athene (United x Jazz) dat ze met 74.367% tweede werd. Jasmien de Koeyer reed met een score van 74.367% naar de derde plaats met haar Esperanza (Desperados x Krack C). Thalia Rockx, gisteren nog winnars, moest nu met de vierde plaats genoegen nemen met haar Verdi de la Fazenda (Florett As x Sandro), waarmee ze 74.083 haalde. Vijfde werd op enige afstand Carlijn Huberts met Watoeshi  (v. Rousseau) met 71.525%.

Klik hier voor het resultaat

foto Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz