De Peelhal van The Dutch Masters was op donderdagavond gereserveerd voor hunter/equitation demonstratiewedstrijden. De champions van de verschillende rubrieken waren Laura Hendriks, Femke Meenhuis, Yindee van Wanrooij (foto), Carolien Herbers en Sylvie Ruissen, die in het positieve commentaar veel complimenten kregen

Uit Amerika was voor de beoordeling het gerenommeerde hunter-jurylid Fran Dotoli overgekomen. De enthousiaste hunter-voorvechtster Patricia Bade van Motman had er samen met Joan Laarakkers hard aan getrokken om er iets moois van te maken, inclusief sessies een paar dagen van tevoren om de deelnemers goed voor te bereiden. De omroep werd deskundig gedaan door Rob van Ruitenbeek. Het parcours was hunter-waardig: natuurlijk ogende hindernissen, geen andere kleuren dan bruin, groen en wit, met grondlijnen op een natuurlijke manier aangebracht met groen. Dat het aantal toeschouwers niet overhield, had alles te maken met de programmering: de mensen die er waren, hadden entree betaald om de Grand Prix dressuur te kunnen bekijken. De springonderdelen staan vanaf vandaag op het programma in de Brabanthallen.

Patricia Bade van Motman met de winnares van de Short Stirrup klasse Laura Hendriks

Reserve champion in de Short Stirrup klasse werd Mikai Brandes

Foto’s Elianne Castelijns

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz