Met een unanieme jury won Daniel Bachman Andersen zojuist met grote overmacht de 3* Grand Prix in de Brabanthallen. Met Blue Hors Don Olymbrio, de 11-jarige Jazz x Ferro die gefokt werd door Jan Lamers uit Oss, reed hij naar 78.848%. Dat was bijna 5% meer dan Isabel Werth met haar Hannoveraan Don Johnson (Don Frederico  Warkant)! De score van 74.022% was goed om Edward Gal met Glock’s Voice (De Niro x Rohdiamant) naar de derde plaats te verwijzen, hij reed naar 73.478%, waarbij het Engelse jurylid Stephen Clarke hem op de 7e plaats zette.

Isabel Werth met Don Johnson

Het was mooi dat ook daarna Nederlanders volgden. Op de vierde plaats Emmelie Scholtens met Desperado, de Vivaldi x Havidoff van Ad Valk, met 72.957%. Vijfde werd Hans Peter Minderhoud met de schimmel Zanadi (Rubels x Avignon) met 71.761%. Op de zesde plaats eindigde  Adelinde Cornelissen met haar 15-jarige Zephyr (Jazz x Farmer) met 71.739%.

Edward Gal met Voice

Klik hier voor het resultaat

foto’s Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz