De Grand Prix van de wereldbekerwedstrijd vanavond in Den Bosch werd een zege voor Isabel Werth. Met haar 13-jarige Westfaler ruin Emilio (Ehrenpreis x Cacir Aa) won ze met een percentage van 77.196. Tweede werd Daniel Bachmann Andersen voor Denemarken met Blue Hors Zack, de 5-jarige Rousseau x Jazz. Met een score van 76.109% bleef hij Duitser Benjamin Werndl voor met de 15-jarige Daily Mirror (Damon Hill x Florestan I).

Hans Peter Minderhoud was met de vijfde plaats en 75.022% de beste Nederlandser met Glock´s Dream Boy N.O.P. (Vivaldi x Ferro). Emmelie Scholtens scoorde een mooie 73.891% met de hengst Apache (UB40 x Krack C) van Ad Valk. Het was goed voor de 7e plaats. Anne Meulendijks werd 10 van de 18 starters met haar vertrouwde MDH Avanti NOP (United x Farrington) in 72.696%.

foto Elianne Castelijns

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz