Het team van Excellent Dressage Sales is een samenwerkingsverband aangegaan met Manege de Prinsenstad. Na drie succesvolle EDS-zomeredities met het KWPN vindt de veulenveiling op 1 september 2019 op de locatie van Manege de Prinsenstad in Delft plaats.

Wegens een overvol wedstrijdschema van het Wereldkampioenschap Jonge Paarden zocht het EDS-team een nieuwe partner waarmee zij hun wens tot verdere uitbreiding van hun elite veiling konden vervullen. Het team van Excellent Dressage Sales, bestaande uit Nico Witte, Eugène Reesink, Tim Coomans, Joop van Uytert en Joep Schellekens, heeft in de familie Duijndam een nieuwe, enthousiaste partner gevonden. “Een mooie versterking, gezien de ervaring van deze familie in het organiseren van hippische evenementen op hun vijfsterren-complex”, aldus Joop van Uytert. Het EDS-Prinsenstad team kijkt uit naar de eerste editie van deze veulenveiling in Delft, een regio waar niet eerder een veiling van deze kwaliteit is georganiseerd. “Net als het EDS-team streven wij kwaliteit en continuïteit na. Met elkaar kijken we uit naar de eerste veiling bij ons op locatie. We hebben er alle vertrouwen in dat bezoekers en potentiële kopers volop genieten van al het moois dat er die dag bij ons op de Prinsenstad te zien zal zijn”, aldus de familie Duijndam. Er is tevens sprake van een primeur voor deze vierde EDS-zomereditie: naast dressuurveulens worden er dit jaar ook springveulens geveild.

De EDS- Prinsenstad Veulenveiling vindt plaats op zondag 1 september 2019 en is gratis toegankelijk. Reserveer deze datum alvast in uw agenda! Fokkers die een veulen voor de veiling aan willen bieden, kunnen zich aanmelden voor een van de selectiedagen die later dit voorjaar bekend worden gemaakt op www.excellentdressagesales.com.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz