De afsluitende 1m50 Carpe Diem Grote Prijs van het concours midden-Limburg werd vanmiddag een prachtige overwinning voor Rob Heijligers met FFW88 MB. De barrage, met 12 van de 42 deelnemers werd een spannende strijd met 9 foutloze combinaties die in tijd dicht bij elkaar waren. Rob Heijligers versloeg met de Azteca VDL-zoon in eigendom van Mirjam Bierings de paarden van de Hendrix-stal: tweede werd Sophie Hinnes met Vittorio B (v. Valentino) derde Michel met Don Diablo (v. Vittorio).

De vele successen die Rob Heijligers met FFW88 aan elkaar rijgt, zijn een compliment voor ruiter, paard en  eigenaar. Mirjam Bierings traint haar FFW88, Rob Heijligers behalve de wedstrijden een keer in de week en FFW88 vindt dit blijkbaar een prima combinatie.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz