Zaterdagavond won Marcelle Hokse uit Staphorst met Example (v. Ultimo) de Grote Prijs van Balkbrug. Na een spannende barrage met 8 deelnemers over het selectieve barrageparcours van Sjack Meuleman trokken zij aan het langste eind in een foutloze barrage.

“Paard Balkbrug is een mooi aangekleed concours waar een goede sfeer heerst, het publiek leeft enorm mee, er zijn goede parcoursen en dat alles tezamen maakt het tot een speciaal concours. Example is en blijft een speciaal paard dat leeft voor barrages” aldus de blije winnares die naast een geldbedrag een mooie zadelkist won.

Tweede werd Pim Mulder (Dalfsen) met BCO Milton Z (v. Mylord Carthago), zij reden ook een foutloze barrage in 32.22 seconden. Derde werd Ernesto Canseco (Boijl) met Grandkittaire (v. Arezzo VDL), eveneens foutloos in de barrage in een tijd van 35.42.

De Grote Prijs vormde het einde van zes dagen zeer succesvol pony-en paardenspringen in Balkbrug.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz