In het 1m60 met barrage vanavond in Doha moest Jur Vrieling alleen Ludger Beerbaum voor zich dulden. Van de 33 starters slaagden er 7 in om de barrage te bereiken. Derde werd Daniel Deusser.

Als eerste van start in de barrage reed Pieter Devos met zijn 11-jarige Clearway-merrie Claire Z met twee fouten naar de 5e plaats. Daniel Deusser bleef daarna foutloos met zijn 12-jarige Calisto Blue (v. Chacco Blue). Jur Vrieling slaagde er met VDL Glasgow vh Merelsnest NOP (v. Nabab de Reve) in om foutloos de tijd van Deusser te verbeteren. Uiteindelijk goed voor een tweede plaats omdat Ludger Beerbaum het minder dan een seconde beter deed met de 16-jarige Chiara 222 (v. Contender), wat de overwinning betekende.

Bart Bles bleef met 5 strafpunten met Israel van de Dennehoeve (Thunder van de Zuuthoeve x Darco) net buiten de prijzen.

Klik hier voor de uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz