Melanie Mouthaan heeft in een emotioneel bericht op haar Facebook-pagina bekend gemaakt dat het NK Friezen in Ermelo op 21 september het laatste optreden is van haar Wilke:

12 jaar duurt onze sportcarrière samen. Begonnen in het Z1 waar we met moeite doorheen kwamen. Uiteindelijk het hoogst haalbare weten te halen, de Grand Prix. Een weg met vele hobbels maar ook schitterende hoogtepunten. Half Europa samen met jou door mogen reizen. Momenten meegemaakt die ik de rest van mijn leven niet meer zal vergeten. Nederlands kampioen Fries paard tijdens je Grand Prix debuut, Europees kampioen Fries paard in de Grand Prix met een zieke amazone op je rug waar jij je volledig voor inzette.

Lieve lieve Wilke, op 21 september 2019, tijdens het NK Friezen in Ermelo, zal onze schitterende sportieve reis het eindstation bereiken. Tot je 20ste op het hoogste niveau gelopen. Jij hoeft je niet meer te bewijzen. Niets moet meer, maar alles mag.

Alles uit mijn paardensportcarrière heb ik aan jou te danken. Nu ga ik nog 1 ding voor jou terug doen. Je zal deze dag nog eens goed in het middelpunt komen te staan van de aandacht, want ik weet hoe gek je daar op bent.

De exacte details qua tijdstip etc komen tegen die tijd. Ik wil jullie, vrienden/familie/kennissen en zelfs onbekenden dan ook vragen, indien dit natuurlijk mogelijk is, op 21 september in Ermelo, samen met mij mijn aller grootste vriend een schitterend afscheid te geven van de wedstrijdsport. Kortom, safe the date!!!

Tot die tijd zullen we samen alleen nog deelnemen aan de wedstrijden/evenementen waarvan ik weet dat Wilke het leuk vindt. Zo staat zaterdag 16 maart Indoor Brabant op het programma! Een schitterend onderdeel van onze afscheidstournee samen.

Klik hier voor het bericht

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz